Кметове, избрани на кантар при активност между 20 и 40%

...
 Кметове, избрани на кантар при активност между 20 и 40%
Коментари Харесай

Анализаторът Калоян Константинов: В Софийския ОС партиите на кору...

 Кметове, определени на кантар при интензивност сред 20 и 40% НЕ СА спечелили. А най-малките изгубили. Надявам се да го осъзнават, само че като ги познавам що за самовлюбени сектанти са множеството, надали ще се случи.

 

При 61 души в Оценка за съвместимост на София, Терзиев има 23. Или с други думи: партиите на корупцията дружно имат мощен превес.

 

Същата е обстановката и в останалите общини. Местни сглобки ще значат завършек на ПП-ДБ и още по-силен удар върху демокрацията. Няма да се изненадам, в случай че на идващите избори интензивността е 20-30%. Имайте поради, че мъртвите души, подправеният и платен избор способстват с най-малко 5-6%, които надуват статистиката.

 

Надеждите са огромни, само че занапред битката ще е още по-тежка. Не бива да забравяме, че гражданското присъединяване и надзор са всекидневие, а не да се сещаме, че сме софиянци, пловдивчани и врачани един път на няколко години. Прекопайте си градинката пред блока и си оправете фасадите. После мрънкайте какъв брой били зле всички останали.

 

Калоян Константинов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР